miercuri, 24 iunie 2009

NOUTATZI GENTZI, SFORI SI CULOARE

M-am gandit sa folosesc niste sfori ca sa dau putzina personalitate gentilor facute,defapt sa le ofer ceva din personalitatea mea. Si acum evident oricine s-ar intreba: "ce legatura are o sfoara cu personalitatea?". Stati linistitzi nu vreau sa ma sinucid , sfoara pentru mine reprezinta doar un accesoriu ce ma duce cu gandul la bunicii mei, la tzara, unde tzeseam la ghergheful cu sfoara si faceam covorashe din asha ceva si mi se pare o chestie primara, simpla, retro si in acelasi timp ce ofera un iz de vintage atunci cand este folosit.
Geanta portocalie din catifea raiata dupa cum se vede este atat de mare incat cred ca un catzel de gen airedale terrier, si anume Bruno pe care multi il cunosc si il "apreciaza", ar incapea lejer. Se inchide cu scai...Bruno e obisnuit sa aiba scaieti in blana, deci nu-i problema, si are captusheala alba de bumbac, pe care ar murdari-o.
Da oricum, pentru mine o geanta trebuie sa fie foarte mare pentru ca in ea eu arunc tot ce inseamna jumatate de casa.Are bilutze de lemn prinse de sfoara.
Geanta neagra cu turcoaz este din in gros, are cam marimea celeilalte, are un fluture din material elastic, aplicat si culoarea portcalie, este contur special pentru materiale textile.Toarta este din acelasi material cu fluturele, impletita cu sfoara. Are bilutze de lemn turcoaz si mi se pare cea mai dulce dintre toate cele realizate si sincer cred ca mi-o voi pastra mie:).
Din acelasi material negru dar cu aplicatie portocalie si pictata manual cu un fel de bloc sau nu stiu ce e ala, e si urmatoarea geanta.
Si daca tot suntem la capitolul sfoara sa vizualizam si geanta verde. Chestia asta cu sfoara mi s-a parut retro si sincer nus tiu cati ar aprecia, dar sigur cei din jurul meu ar iubi gentzile astea si defapt pe mine ma intereseaza sa-mi placa mie si mor dupa ele:)
In curand poze de la targul mestesugarilor parcul expozitiei copou 26-28 iunie unde va astept cu dragoste.