marți, 26 august 2008

ROTUND


Imi ramasese din intamplare niste ceramica de modelaj nefolosita......ce fac eu eu cu ea ca daca mai stau putzin se intareste..........am luat-o in palme si nu mai vroiam sa-i dau drumul si am inceput sa-mi mangai palmele una de cealalta ......rezultatul poate parea banal unora...apoi le-am infrumusetzat cu dantela, cu catifea, le-am pictat cu vopsea cu care pictam acele frumoase vitralii care le vedeti in biserici .........

A, uitasem ca am si niste cercelusi care se potrivesc de minune . Set cercei si colier : 26 RON

O VAZA MICA DE O FRUMUSETZE MARE


vaze camere copii: 12 RON

Intr-o buna zi, iesind de la scoala populara de arte unde imi cam fac veacul tot timpul, dupa ce profa m-a anuntzat ca trebuie sa mergem la un targ de oale sa expunem acolo cate ceva, mi-a venit aceasta idee cu vaze pentru copilasi, defapt pentru camerele lor............si uite ce a iesit.....urmeaza niste tablouase tot pentru copii.

CERCELUSI

Uitandu-ma in imensa cutie cu cercei pe care o am, m-am gandit ca toate femeile ar trebui sa-si salveze sexualitatea si feminitatea purtand ceva frumos la ureche care sa le mangaie gatul si sa mangaie privirea barbatilor. Si dragele mele, nu-mi spuneti ca lucrurile astea nu conteaza pentru voi.....poate stim si vrem sa aratam ca suntem modeste, ca frumusetea nu este totul,ca cine va iubeste va iubeste si asha........pentru simplitatea voastra......teoretic asha este dar sa recunoastem ca in sufletul fiecareia zvacneste dorinta de a fi admirata. Si pentru asta eu v-am pregatit ceva...........enjoy!